Referenssit

Meihin luottaa mm.

Asiakkaiden kommentteja:

”Me ollaan oululainen ohjelmistotalo ja kehitämme mobiilisovellusta terveydenhuollon ammattilaisille.

Olemme tehneet Helen Vesikin kanssa jo useamman vuoden ajan yhteistyötä rekrytointeihin liittyen, oli kyse sitten kaupallisen tai teknisen puolen osaajien löytämiseen. Monesti ollaan yhteistyössä osaaja löydetty, joskus ei.

Meille keskeistä on että yhteispeli toimii sujuvasti sekä myötä- että vastamäessä ja tämä on se suurin syy miksi tästä yhteistyöstä on tykätty. Kun Helenin tie vei yrittäjän uralle, oli meille helppo päätös jatkaa yhteistyötä ja siirtyä Nordrecin asiakkaaksi.”

Medanets Oy

”Ollaan oltu tyytyväisiä Nordreciin ja erityisesti siihen, että rekrytoija on ymmärtänyt hyvin, millaisia henkilöitä ollaan hakemassa. Nordrecin meille lähettämät ehdokkaat ovat olleet relevantteja ja haastattelukommentit hyviä ja hyödyllisiä.

Ollaan onnistuttu rekrytoimaan Nordrecin avulla 2 henkilöä haastaviin teknisiin positioihin ohjelmistokehityksen pariin. Vaikka aikaisempiin kokemuksiin verrattuna ehdokkaiden määrä on ollut pienempi, laatu on ollut parempi.”

Kansainvälinen Oulussa sijaitseva teknologiayritys

”Olemme olleet tyytyväisiä Nordrecin tarjoamaan rekrytointipalveluun ja siihen, että prosessi joustaa tarvittaessa. Rekrytointiprosessi meni sujuvasti maaliin.”

Noptel Oy

”Olemme tyytyväisiä Nordrecin tarjoamaan tukeen rekrytointipalveluissa. Yhteistyö on ollut ammattitaitoista ja asiantuntevaa. Sovitut asiat hoituvat ajallaan, luotettavasti ja kilpailukykyisesti.”

Terrafame Oy

Palautteita vuokratyöntekijöiltä

”Nordrec Oy on luotettava ja huippu työnantaja, jota voin lämpimästi suositella kaikille! Yhteyshenkilön kanssa oli helppo sopia työajoista ja sain aina apua työaikakirjauksissa. Yhteyshenkilö oli aina tavoitettavissa sekä puhelimitse että tekstiviestitse. Myös Nordrecin sähköinen järjestelmä oli helppokäyttöinen ja työaikojen kirjaus onnistui kätevästi.”

Nordrec on kokemukseni mukaan Kainuun paras työnvälittäjä/rekrytointi firma. Nordrecin tiimi on täynnä mukavia ihmisiä ja yhteydenpito heidän kanssa pelaa hyvin ja helposti.

Tavoitteena oli löytää pitkäaikainen/vakituinen työpaikka ja he mahdollistivat sen. Monelta muulta vuokrafirmalta sama ei onnistunut. Nordrecilla asiat hoidetaan sovitusti ja ajallaan. Todellakin suosittelen!

Teemme rekrytoinnin helpoksi.