Palvelut

Henkilöstövuokraus

Helppo, joustava ja kustannustehokas tapa saada työvoimaa. Henkilöstövuokrauksen tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. lomasijaisuudet, projektit tai muu tilapäinen työvoiman lisääntynyt tarve. Henkilöstövuokrausta käytetään usein myös rekrytointikanavana. Henkilöstövuokraus soveltuu myös silloin kun yrityksellä ei ole mahdollisuutta lisätä oman henkilökunnan määrää.

Henkilöstövuokraus tarkoittaa palvelua, jossa työntekijä työskentelee asiakasyrityksen palveluksessa heidän työnjohdon alla, mutta on työsuhteessa henkilöstöpalvelualan yritykseen.

Nordrec työnantajana vastaa työntekijän lakisääteisistä työnantajavelvoitteista kuten palkanmaksusta, vakuutuksista ja työterveyshuollosta.

Miten pääset liikkeelle? - Ole meihin yhteydessä niin kartoitamme yrityksenne tilanteen ja henkilöstötarpeet.

Paljonko tämä maksaa? Harmiksemme emme pysty ilmoittamaan palvelun tarkkaa hintaa, sillä hinnoittelu perustuu esim. työehtosopimukseen ja volyymiin. Pystymme kuitenkin antamaan hinta-arvion jo ensimmäisessä puhelussa, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Rekrytointi

Rekrytointi tarkoittaa palvelua, jossa Nordrecin hakema työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Rekrytointi on aikaa vievä prosessi, jota ei ole syytä hoitaa kiireellä. Ulkoistamalla rekrytointisi Nordrecille varmistut siitä, että rekrytointisi hoidetaan ammattitaidolla ja hakijaviestintään kiinnitetään huomiota.

Tarjoamme asiakkaillemme koko rekrytointiprosessin hoitamista ja pystymme auttamaan myös yksittäisissä rekrytoinnin osa-alueissa tai isoimmissa rekrytointiprojekteissa.

Onnistuneen rekrytoinnin yksi tärkeimmistä osa-alueista on tehtävänkuvan määrittely, joten rekrytointiprosessi alkaa aina toimenkuvan speksauksella. Sen jälkeen teemme ehdotuksen työpaikkailmoituksesta, valitsemme julkaisukanavat ja julkaisemme ilmoituksen, vastaamme hakijoiden tiedusteluihin, haastattelemme ehdokkaat, tarkistetaan referenssit ja esitellään asiakkaalle soveltuvat henkilöt. Tuemme asiakasta tarvittaessa haastatteluissa sekä lopullisissa valinnoissa. Rekrytointipäätöksen tueksi suosittelemme henkilöarviointia, joka onnistuu vaivattomasti kumppaniverkostomme kautta.

Paljonko tämä maksaa? Rekrytoinnin hinta määrittyy haettavan position, hakumetodien sekä volyymin mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä niin pystymme antamaan hinta-arvion jo ensimmäisessä puhelussa.

Suorahaku

Suorahaku tarkoittaa palvelua, jossa tehtävään potentiaalisia ehdokkaita lähestytään suoraan Nordrecin toimesta. Suorahakua käytetään tilanteissa, jossa työpaikasta ei voida ilmoittaa julkisesti tai haettava kohderyhmä on erityisen haastava

Suorahakuun voidaan yhdistää työpaikkailmoitus, tai se voidaan tehdä ilman ilmoitusta

Suorahaku lähtee liikkeelle aloituspalaverilla, jossa käydään läpi yrityksen tilanne sekä haettavan position määrittely. Rekrytointipäätöksen tueksi suosittelemme henkilöarviointia, joka onnistuu vaivattomasti kumppaniverkostomme kautta.

Paljonko tämä maksaa? Suorahaun hinta määrittyy haettavan position, hakumetodien sekä volyymin mukaan. Ole rohkeasti yhteydessä niin pystymme antamaan hinta-arvion jo ensimmäisessä puhelussa.

Kansainvälinen henkilöstövuokraus ja rekrytointi

Kansainvälinen henkilöstövuokraus ja rekrytointi on vastaus osaajapulaan silloin, kun kotimaan markkinoilta ei löydy työntekijöitä

Nordrecin avulla sinulle avautuu mahdollisuus hakea työntekijöitä myös ulkomailta. Paikallisten yhteistyökumppaneiden avustuksella pystymme rekrytoimaan työntekijöitä esimerkiksi Puolasta, Slovakiasta tai Romaniasta

Nordrecin palveluun kuuluu kaikki maahan tuloon liittyvät järjestelyt ja viranomaisasiat, kuten henkilötunnus, vero- henkilö- ja KELA-kortti, pankkitili

Mikäli olet kiinnostunut kansainvälisistä osaajista olehan yhteydessä ja räätälöidään yhdessä teille sopiva ratkaisu.

Projektit

Onko sinulle tulossa isot rekrytointitarpeet, joissa tarvitset kymmeniä tai jopa satoja työntekijöitä lisää? Olemme toteuttaneet useita suuren kokoluokan projekteja, joissa asiakkaalle on rekrytoitu isoja työntekijämääriä niin vakituiseksi työntekijöiksi kuin vuokratyöntekijöiksikin.

Tällaisia rekrytointeja ovat esimerkiksi kesätyöntekijähaut, uuden yrityksen tai toimipisteen henkilökunnan rekrytointi tai iso projektiluonteinen työntekijätarve työmaalle.

Autamme mielellämme projekteissa ja kerromme, miten niissä pääsee parhaimpaan lopputulokseen. Olehan yhteydessä niin keskustellaan ja räätälöidään yhdessä teille sopivin ratkaisu.