Yhteystiedot

Antti Pääkkönen

CEO / Partner

Henkilöstöpalvelualan moniosaaja. Olen palkannut tuhansia työntekijöitä asiakkaille sekä vuokratyösuhteeseen että vakituisiin tehtäviin. Minulla on vankka käytännön osaaminen suurten rekrytointiprojektien läpivienneistä.

Helen Vesik

Head of Recruitment / Partner

Olen rekrytoinnin ammattilainen, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus rekrytoinneista usealta eri toimialalta. Työni perustuu vankan ammattitaidon lisäksi avoimuudelle ja läpinäkyvyydelle, joten olehan matalalla kynnyksellä yhteydessä, mikäli henkilöstöasiat askarruttaa tai olet katselemassa uusia työmahdollisuuksia.

Ilkka Holappa

Business Manager / Partner

Olen toiminut yrittäjänä henkilöstövaltaisilla aloilla yli viisitoista vuotta ja kerryttänyt tätä kautta itselleni arvokasta kokemusta ja taustalleni vahvaa osaajien verkostoa. Kokemusta minulta löytyy erityisesti rakennus-, purku-ja kuljetusalalta sekä eri teollisuuden toimialoilta. Ompa alasi mikä tahansa, olen täällä valmiina auttamaan. Ennen en luovuta, kun ratkaisut löytyvät.

Elena Hlushchenko

HR-asiantuntija, ulkomainen työvoima

Juulia Pulkkinen

Aluejohtaja

Olen rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon asiantuntija, joka on erikoistunut myös suorahakuihin ja soveltuvuusarviointeihin.

Minulle työntekijä - ja asiakastyytyväisyys ovat erittäin tärkeitä ja haluan palvella asiakkaitani aina suurella sydämellä!

Otathan siis rohkeasti yhteyttä, jos etsit uusia työmahdollisuuksia, tai uutta luotettavaa henkilöstökumppania rekrytointien ja henkilöstöasioiden hoitamiseen!

Kalle Siltari

Yhteyspäällikkö

Kokenut myynnin ja asiakaspalvelun moniosaaja, myös henkilöstöpalvelualalta jo vuosikymmenen kokemus. Aito välittäminen ja avoimuus sekä asiakkaista että työntekijöistä ovat työntekoni perusta. Yhdessä löydämme parhaat ratkaisut sinulle, olitpa etsimässä työtä tai työntekijää.

Markku Lehkonen

Chairman of the Board

Ihmisten kanssa toimiminen, itsensä kehittäminen ja kasvaminen sekä uusien innovaatioiden eteenpäin vieminen ovat lähellä sydäntäni. Minulle tärkeää kaikessa toiminnassa on rehellisyys, jonka hyvä mittari on avoimuus. Työskennellessäni teollisuudessa nostoalalla, syntyi ajatus asiakasta helpottavasta henkilöstöpalvelumallista, jonka pohjalta syntyi Rentop Oy, nostoalaan erikoistunut kansainvälinen henkilöstöalan konserni.

Tuon Nordreciin kokemukseni henkilöstöalalta ja laajat kansainväliset suhteet, jotka ovat asiakkaiden hyödynnettävissä helposti ja ilman omaa tietämystä eri maiden välisistä viranomaiskäytännöistä työvoimaresursseissa. Keep in touch!

Lauri Lauhikari

Member of the Board

Omaan vahvan tuntemuksen eri teollisuuden alojen projekteista. Työurani aikana olen joutunut kohtaamaan haasteita henkilöstöresurssien puolelta, joten osaan samaistua asiakkaittemme ongelmiin. Yhdessä löydämme varmasti parhaat ratkaisut.

Ota yhteyttä lomakkeella

Toimipisteemme

Oulu

Hallituskatu 13-17 E 46 90100 Oulu

Kajaani

Kauppakatu 3, 87100 Kajaani

Kuopio

Suokatu 31, 70110 Kuopio

Turku

Linnankatu 13a A 10, 20100 Turku