Elektroniikan tuotantolinjaspesialisti

Jaa työpaikka:

Vuonna 2004 perustettu Creowave tarjoaa ratkaisuja öljy- ja kaasuteollisuuteen ja on markkinajohtaja luotettavan vedenalaisen elektroniikan tuotteissa. Creowaven tuotteisiin kuuluvat öljyn ja kaasun virtauksen monitorointielektroniikka sekä C-site monitorointijärjestelmä, joka mahdollistaa öljykenttien tuotannon seuraamisen reaaliaikaisen datan avulla. Tuotteiden ja palveluiden luotettavuus ja laatu ovat Creowavelle ensisijaisen tärkeitä ja kaikki toiminta tutkimuksesta tuotekehitykseen ja testaukseen tapahtuvat saman katon alla Oulussa.

Yrityksen toiminnan laajentumisen myötä haemme nyt Creowavelle

ELEKTRONIIKAN TUONTANTOLINJASPESIALISTIA

vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa ja kyseessä on vakituinen päivätyö.

Creowave saa elokuussa käyttöönsä uuden piirilevyjen ladontalinjan, jonka käyttöönottamiseen ja operoimiseen haemme ammattitaitoista ja innovatiivista tekijää. Oletko rohkea, luotettava ja ennakkoluuloton tiimipeluri, joka haluaa työskennellä alan huipputeknologian parissa? Oletko innokas itsenäisesti kehittämään ja luomaan uutta käyttämällä hyödyksi aiemmin hankkimaasi kokemusta? Pystyt analysoimaan toimintaasi ja pyrit laadusta tinkimättä kohti parhainta mahdollista lopputulosta.

Tuotantolinjaspesialistina työskentelet itsenäisesti uuden ladontalinjan kehittäjänä sekä operaattorina. Pääset omalla toiminnallasi vaikuttamaan tuotteen laatuun ja sitä kautta yrityksen menestykseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri osastojen ja kumppaneiden kanssa. Työssäsi tarvitset hyvän suomen kielen taidon lisäksi toisinaan myös englannin kielen taitoa.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työskentelystä ladontalinjojen parissa (esim. operaattorina) sekä halua kehittää tuotantoa mahdollisimman tehokkaaksi ja laadukkaaksi. Työssäsi tarvitset rohkeaa päätöksenteko- ja vastuunottokykyä, innovatiivista ja laatulähtöistä ajattelutapaa sekä tiimihenkeä.

Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus sinulle, joka haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi eteenpäin. Saat käyttöösi alan laadukkaimmat laitteet, viihtyisän ja modernin työympäristön sekä mukavien työkavereiden tuen tehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Työntekijöiden hyvinvointi on Creowavella tärkeää ja haluamme, että jokainen viihtyy työssään.

Tämä rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Nordrec Henkilöstöpalvelujen kanssa. Mikäli olet kiinnostunut elektroniikan tuotantolinjaspesialistin tehtävästä Creowavella, jätä hakemuksesi Nordrecin nettisivujen tai LinkedIn EasyApply toiminnon kautta viimeistään 13.06.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Creowavelta CFO Heikki Pietola p. 050 350 9499 ja Nordrecilta Suvi Mikkonen p. 040 678 8218.

Työsuhde:

Vakituinen

Sijainti:

Oulu

Palkka:

Sopimuksen mukaan

Haku päättyy:

2023-06-13